Privatumo politika

Kas mes esame

Jūsų pateikiamų asmens duomenų valdytojas UAB SPORTO BIRŽA (toliau – Įmonė), įmonės kodas 304033680.
Mūsų tinklalapio adresas yra: https://sportshouse.lt.

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi tam, kad galėtume sudaryti su Jums ir tinkamai vykdyti sutartį, teikti paslaugas, vykdyti visus privalomus įstatymų reikalavimus, Įmonės teisėto intereso teisiniu pagrindu, Jūsų sutikimo pagrindu.
Galime rinkti asmens duomenis, kai Jūs juos mums savanoriškai pateikiate. Jūsų duomenys nebus tvarkomi teisėtų interesų teisiniu pagrindu, jeigu Jūsų interesai, teisės ir laisvės bus viršesni.
Atsižvelgiant į tai, gali būti tvarkomi šie duomenys:

Sporto klubo taisyklių, sutarties pasirašymui: vardas, pavardė, parašas, gimimo data, adresas, telefono numeris, el.paštas, banko sąskaitos numeris (tuo atveju kai atsiskaitymai už paslaugas daromi pavedimu), atsiskaitymas už paslaugas istorija, narystės kortelės numeri, apsilankymų skaičius; teisėtų atstovų vardas, pavardė, giminystės ryšys, telefono numeris, parašas (tuo atveju, kai lankytojas yra jaunesnis nei 18 metų asmuo); nelaimingas atsitikimas, trauma įvykusi lankantis sporto klube.

Lankytojo identifikavimo tikslu: išreiškus sutikimą gali būti tvarkomos foto nuotrauka.

Lankytojoms siekiant suteikti nuolaidas už paslaugas: socialinis statusas (studentas, sukakę senatvės pensijos amžiaus asmenys, neįgalieji).

Kas gali peržiūrėti Jūsų informaciją?
Tvarkydami Jūsų duomenis taikome reikiamas saugumo priemones, kad išsaugotume duomenų konfidencialumą.
Jūsų duomenis gali gauti asmenys teisės aktuose numatytais atvejais.
Jūsų duomenų į trečiąsias (ne ES) valstybes neperduodame.

Kiek laiko saugome Jūsų informaciją?
Duomenys tvarkomi ne ilgiau nei to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ir saugomi ne ilgesnį laikotarpį, koks nustatytas Lietuvos vyriausiojo archyvaro 2011 m. liepos 4 d. įsakyme Nr. V-118 „Dėl dokumentų tvarkymo ir apskaitos taisyklių patvirtinimo“ ir kituose teisės aktuose.
Saugojimo terminai gali būti pratęsti, pakeisti tik teisės aktuose nustatytais pagrindais ir (ar) kompetentingos institucijos nurodymu.

Jūsų teisės:

  • susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • tam tikrais atvejais, savo duomenis sunaikinti (teisė sunaikinti ir teisė „būti pamirštam“);
  • tam tikrais atvejais, reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą (teisė apriboti);
  • tam tikrais atvejais, teisę į duomenų perkėlimą (teisė perkelti);
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Savo parašu patvirtinate atsakomybę už pateiktų duomenų teisingumą, tikslumą ir išsamumą.

Komentarai
Kai lankytojai rašo komentarus tinklalapyje, mes renkame duomenis, matomus komentaro paskelbimo formoje, o taip pat lankytojo IP adresą bei naršyklės vartotojo įrašą, kad apsisaugotume nuo brukalų.
Iš Jūsų el.pašto adreso gali būti sugeneruotas anonimizuotas duomenų įrašas (angl. hash) ir pateiktas Gravatar paslaugos teikėjui, norint patikrinti, ar Jūs naudojatės šia paslauga. Gravatar privatumo politika pateikiama čia: https://automattic.com/privacy

Privacy Policy

Patvirtinus Jūsų komentarą, Jūsų profilio nuotrauka yra matoma viešai šalia Jūsų komentaro.

Slapukai (cookies)
Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Mūsų svetainėje naudojami slapukai. Slapukai yra nedideli tekstiniai failai (iki kelių KB), kuriuos Jūsų naršyklė patalpina Jūsų kompiuteryje, planšetėje arba kitame išmaniajame įrenginyje apsilankant mūsų svetainėje. Slapukais siekiame užtikrinti efektyvų ir saugų svetainės veikimą bei analizuoti Jūsų įpročius, kad svetainės veikimas būtų patogus, efektyvus ir atitiktų Jūsų poreikius bei lūkesčius. Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per paskyras “Facebook” tinkle.

Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos (pvz., informacijos, prašomos pateikti registruojantis mūsų internetinėje svetainėje), tačiau tokiu atveju gali būti neleidžiama naudotis mūsų siūloma internetinio pirkimo paslauga.
Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Mes naudojamės svetainės analizės paslauga Google Analytics, kuri leidžia fiksuoti ir analizuoti statistinius svetainės naudojimo duomenis. Plačiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia. Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys
Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.
Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis
Jūsų informacija mes dalinamės su trečiosiomis šalimis, kurios teikia mums užsakymų apdorojimo ir įvykdymo paslaugas, pavyzdžiui:

Mokėjimai
Mes priimame apmokėjimus naudodami PayPal, todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama PayPal.

Kol Jūs lankotės mūsų tinklalapyje, yra išsaugoma:
Produktai, kuriuos Jūs peržiūrėjote (šią informaciją naudojame rodydami Jums produktus, kuriais Jūs domėjotės).
Jūsų vieta, IP adresas ir naršyklės rūšis: šią informaciją naudojame mokesčių bei pristatymo kainos apskaičiavimui.
Pristatymo adresas: prašome jį pateikti, kad galėtume apskaičiuoti ir parodyti Jums pristatymo kainą bei pristatyti Jums užsakymą.

Mes taip pat naudojame slapukus išsaugoti Jūsų krepšelio turiniui. Slapukų politika: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Kai perkate mūsų parduotuvėje, turite pateikti informaciją, tokią kaip Jūsų vardas ir pavardė, adresas, pristatymo adresas, el.paštas, telefonas, mokėjimui reikalinga informacija ir pasirinktas paskyros vartotojo vardas bei slaptažodis. Šią informaciją mes naudosime tokiems tikslams:

  • Siųsti Jums informaciją apie Jūsų paskyrą ir užsakymus.
  • Atsakyti į jūsų užklausas, įskaitant grąžinimus ir nusiskundimus.
  • Priimti mokėjimus ir saugotis nuo apgavysčių.
  • Sukurti Jums paskyrą mūsų parduotuvėje.
  • Atlikti reikiamus teisinius reikalavimus, pavyzdžiui, paskaičiuoti mokesčius.
  • Pagerinti mūsų parduotuvės pasiūlymus.
  • Siųsti Jums reklaminius pranešimus, jei Jūs pasirinkote juos gauti.

Jei užpildėte kontaktų formą, mes išsaugosime Jūsų vardą, el. paštą ir telefono numerį, kurie bus naudojami užsakymų apmokėjimo informacijai sukurti.

Mes saugome Jūsų duomenis tol, kol jie mums reikalingi įgyvendinti tiems tikslams, dėl kurių šie duomenys yra renkami ir naudojami, ir tol, kol yra būtina pagal teisinius reikalavimus. Pavyzdžiui, mes saugome užsakymų informaciją dėl mokestinių ir apskaitos tikslų. Ši informacija apima Jūsų vardą, pavardę, el.paštą bei registracijos ir pristatymo adresus.

Kontaktinė informacija
Dėl asmens duomenų ir kitokiais su privatumu susijusiais klausimais galite kreiptis į Duomenų apsaugos pareigūną: Osvaldas Duoblys, el.paštas: osvaldas@sportshouse.lt, Tel: 864577261.